Marlene SimoniTroværdighed.
Af Marlene Simoni, tidligere prostitueret

Tre uger er ikke lang tid!! Det er ikke desto mindre den tid, jeg har været helt ude af prostitutionsbranchen. Jeg kan ikke på nuværende tidspunkt overskue alle de senfølger, der må komme på sigt. Dem må jeg klare hen af vejen. Derfor har jeg allieret mig med en mentor, der har meget stor erfaring med livet udenfor branchen : Tanja Rahm. I samarbejde med hende håber jeg at blive klædt rigtigt på til livet udenfor.

Skift af standpunkt
Jeg har planer for min fremtid, undervisning og foredrag. Jeg har så meget på sinde, at fortælle om branchen der på godt og ondt i 35 år var en del af mit liv. Jeg ved jo godt at som person og menneske kan jeg exceptionelt mange ting. Jeg kan mønstre en uddannelse som sportsmassør og social og sundhedshjælper. Jeg har jo også i perioder ”været ude i det almindelige liv” haft almindeligt arbejde til almindelig løn, og været glad for de perioder i mit liv. Men overvejende har jeg i 35 år arbejdet fra livet og ned. På fuld tid fra 2006 til 2012.

Jeg er meget ræd for, hvad fremtiden byder på, men jeg ved med sikkerhed, at jeg aldrig får brug for at blive aktiv i branchen igen.
Derfor har jeg været nødt til at overveje meget kraftigt, om jeg vil råde unge piger til at skabe sig en karriere i prostitutionsbranchen.. Og nej det vil jeg ikke kunne, så derfor har jeg taget stilling til et nej til at kunne købe seksuelle ydelser!!

Jeg kom på ufrivillig vis ind i branchen som 11-årig, da jeg af kommunen blev anbragt i en plejefamilie på Falster. De voksne, der skulle passe på mig, ignorerede alle signaler om seksuelt misbrug. Jeg ved til stadighed ikke, hvordan jeg formåede at række min lille buttede hånd frem og sige: ”Hvis du gerne vil have din pik i munden på mig : 500 kr.”.

Ja og nej siden
Jeg har en helt absurd DRØM om, at ja- og nej-siden skaber et samarbejde om at finde nogle regler, der vil kunne virke på kryds og tværs af skel og partifarve, så prosituerede som jeg selv kunne komme ud på vilkår, der ikke skulle vare i 8 år, fra første henvendelse. Så det ikke skulle være en daglig kamp for at få enderne til at hænge sammen.

Respekt
Jeg har og vil altid have den dybeste respekt for voksne kvinder, der af forskellige årsager (overvejende økonomiske) vælger branchen til on og off i perioder af deres liv. Men purunge piger, der som jeg selv ikke er/var udviklet seksuelt, starter i en så hård og kynisk branche, er en anden snak.

X