Husker jeg… ja jeg husker, men jeg husker alt det jeg ikke ønsker at huske. En livslang rejse, en dannelsesrejse og stationen, hvor jeg er lige her og nu. Min rute var egentlig grundlagt fra start, hvor mit liv fra begyndelsen var udset til at være i ensomhed, rastløshed og en evig frygt for dagen i morgen. Hvor det eneste positive var evnen til at sove. Sove hvor som helst og når som helst. Når du kom listende ind tidlig morgen eller sen aften/nat og indtog barnekroppen i mørket. Smerten var der og den er der stadig. Kvalmen som voksen over, at du som den voksne gav dig selv eneretten over det lille barns krop og lettede på din egen dårlige samvittighed med en ti styks pakke prince, som jeg tog imod og lidt håndøre så jeg kunne købe skolekammeraterne, så jeg ikke blev mobbet mere end højst nødvendigt. Barnet der gik i skole i beskidt tøj, i det hele taget beskidt og fælt lugtende, så ingen andre ville sidde ved siden af barnet.

Jeg husker stadig madpakkerne pakket ind i madpakkepapir efter bedste evne i fuldskab, hvor indholdet var alt fra fedtemadder til rugbrød med kødsovs. Jeg husker stadig hvordan jeg gemte mig, for at de andre skoleelever ikke skulle se min elendige madpakke og i det hele taget al min elendighed. Du var den ansvarlige voksne, men du svigtede da du forgreb dig på min barnekrop. Din undskyldning var ifølge dig selv, at det du gjorde imod mig, det gjorde du fordi du var alkoholiker, men du var også alkoholiker fordi du gjorde det imod mig, som du gjorde. Jo jeg har tilgivet dig, ikke fordi det var ok ,det du gjorde imod mig, men for at sætte mig selv fri, vende det hele ryggen og spadsere væk fra det liv, du viste mig, til det liv jeg i drømme altid har ønsket mig siden dengang jeg var barnet, der aldrig fik lov til at være barn som barn, men måtte indtage voksenrollen allerede fra starten af tilværelsen.

Barnet der aldrig fik en barndom, barnet der 10 år gammel solgte seksuelle ydelser, så der kunne blive råd til øl og medicin. Barnet der selv fik en 50ér hos den lokale produkthandler, som blev brugt til at købe sig venner.

Barnet der som voksen altid løb ind i de mænd, som absolut ikke var gode, men som typisk selv enten skulle reddes eller dominerende med fysisk eller psykisk overgreb til følge. Valget af mand blev også vejen ind i prostitution. 7 år plus det løse med salg af seksuelle ydelser fra den hårdeste S/m til den blide sex samtidig med, at der blev solgt sexydelser på nettet på diverse hjemmesider med telefonsex og webcamsex.

Min rejse har været på mange omveje indtil den dag, hvor jeg besluttede mig for, at enten måtte jeg vælge livet eller Døden. Jeg valgte livet til men det betyder ikke, jeg ikke har flirtet med døden. Der har været et par selvmordsforsøg der ikke er lykkedes. Jeg kan heller ikke sværge på det aldrig sker igen, men jeg kæmper hver eneste dag for, at det ikke skal ske. Jeg har kæmpet mig til livet og har trods alt flere gode dage end dårlige dage heldigvis. Jeg er et helt andet sted i dag. Jeg har uddannet mig til et liv jeg er langt mere glad for, men det har været en lang rejse og jeg vil for evigt skulle arbejde med de følger det har givet efter et liv i prostitution. Jeg vil skulle leve med, hver eneste dag i resten af mit liv at tage medicin p.g.a PTSD. Jeg lever nu og det handler ikke længere om overlevelse alene. Jeg nyder livet og intet i verden er eller vil nogensinde blive en selvfølge.

 

 

 

X