22102007538_400x400Engang lagde Zenia Effenberger Larsen særlig vægt på retorik og formidling. Nu har hun stor succes som bitterfissen fra Rokokoposten, som elsker at opfordre sine sexkøbende kollegaer til utroskab.

En fortælling om en engang lykkelig formidler der nu sværger til had mod de tidligere prostituerede, der vil ødelægge hende og hendes mands jævnlige besøg på de lokale bordeller. Vi har talt med Zenia Effenberger Larsen, der her fortæller om livet som semi-faglig bitterfisse. ”Engang troede jeg, at man kunne blive lykkelig af at holde foredrag om kristendom og humor”, siger Zenia.

Zenia Effenberger Larsen fortæller også, at hun da i starten blev lykkelig, når der blev grinet til hendes foredrag om kristendom, men… Der gik ikke lang tid, før Zenia Effenberger Larsen fandt ud af, at publikum faktisk slet ikke grinede med hende, men af hende. ”Heldigvis stødte jeg helt tilfældigt på en anden fortabt skribent, da jeg sad i venteværelset på det mandlige bordel, og i rent satirehyl besluttede vi os for at tage hævn ved at lave Rokokoposten, og det har givet mig modet til helt anonymt at gøre grin med de personer, jeg beundrede en gang, men som jeg nu har set mig helt vildt sur på, fordi de ødelægger min illusion om prostitution som noget, man tænder helt vildt på, og så kan jeg se, at mine såkaldte artikler bliver delt livligt på blandt andet Facebook”, fortæller hun.

Fuldstændig ligeglad
Zenia Effenberger Larsen ved godt, at mange af de personer hun gør grin med gennem Rokokoposten, faktisk gør et rigtig godt stykke arbejde og har en god stemme i samfundet, fortæller hun. Men samtidig fortæller Zenia Effenberger Larsen, imens hun klør sig i sit overskæg, at hun faktisk er fuldstændig ligeglad med, hvad de mennesker gør af gode ting, for det eneste hun ønsker er at modtage den opmærksomhed, hun får via Rokokoposten.

Alle skal betale
Storsmilende fortæller Zenia Effenberger Larsen, at det giver hende et kick når hendes kollegaer følger hendes råd om utroskab, og når hendes bitterfisse ”artikler” når vidt omkring via Facebook. “Jeg blev så ydmyget og latterliggjort da folk grinede af mig, når jeg holdt mine foredrag. Men nu er jeg en lykkelig bitterfisse, og den der ler sidst, ler bedst”, slutter Zenia Effenberger Larsen af med, mens hun hulker af grin og slår sig på lårene.

 

Artiklen er et satirisk modspil til Rokokopostens satiriske indlæg “Tidligere prostitueret: Nu er jeg lykkelig medieluder”, som du kan læse her: http://rokokoposten.dk/2016/06/15/tidligere-prostitueret-jeg-lykkelig-medieluder/ Foto: https://twitter.com/effenberger

 

X